beSould | be sold with soul

beSouled ejes af Lisbeth Nørregaard Gram.
Min baggrund er 20 år som AD’er i reklamebranchen, hvor jeg primært har beskæftiget mig med B-to-B markedsføring - konceptuelt, idemæssigt og visuelt - altid i direkte, inspirerende kontakt med kunden.
Dvs. at jeg i 20 år i praksis har været afhængig af altid at kunne fremprovokere den kreative brainstormproces, som jeg nu lærer fra mig.

Ring eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere.

Referencer og kundelister kan du ikke finde her på sitet, til gengæld må du meget gerne se, hvad jeg ellers går og brænder for:

___________________________________________________________________________

2010 - Glorious Days Again er glamourøse dansefester på D'Angleterre
arrangeret af beSouled.

”Finanskrisen skal festes væk!”

Der kan komme noget positivt ud af en krise – det gjorde der efter det store krak i New York og 1930’ernes depression, nemlig jazz- og swingmusikken og dansefilmene, hvor de legendariske filmstjerner blev født. Det har inspireret til fire store danseevents under navnet Glorious-Days-Again.

Palmehaven på Hotel D’Angleterre
vil i de kommende vintermåneder danne rammerne om 4 glamourøse  30’er dansefester, hvor almindelige danskere får mulighed for at føle sig som divas og gentlemen. Palmehaven er ellers ikke blevet benyttet til offentlige dansearrangementer siden 1938, men når man blander stemningsbilledet fra Casablanca-filmen med det bedste af 1930’ernes musik, er anledningen i hus.

Arrangøren er det i showbiz ukendte idébureau BeSouled med direktør Lisbeth N. Gram (43), som drivkraft. ”Jeg tror jeg har det som resten af landets voksne kvinder – jeg er så træt af krise og pessimisme og besparelser. Vi trænger til at blive tanket op med det stik modsatte: having a good time med vores mænd, føle os lækre, danse og få noget af optimismen tilbage igen – lige som man gjorde under 30’ernes krise.” Der findes bare ikke sådanne steder i Danmark, hvor helt almindelige danskere kan gå i byen – og så måtte vi jo selv skabe det”, siger Lisbeth Gram. Og der var ikke langt fra idé til handling. På kun en måned fik hun og partneren Hartmut Holtz-Söderberg, aftalen i hus med en række af landets mediestjerner.

”Glorious-Days-Again” er 30’er dansefester med livemusik, cocktails og balkort. Der er sørget for, at gæsterne kommer i helt rette stemning med danseundervisning, diva-stylingtips og skarp gentleman-træning. Holdet, der skal skabe 30’er stemningen består af: Danser Lars Christensen (Vild med dans), Mads ”Blærerøv” Christensen, New Yorker frisør René Fris, mens sangerinden Maria Montell er på gæstevisit som jazz-diva hos orkestret Jazzeau, der tæller flere af den danske jazz-scenes unge, prisbelønnede musikere.

___________________________________________________________________________

'Krøllerier - på kendte stier' - gå på opdagelse i Gråstens historie og natur
Bogen er en fuldstændig ny og anderledes måde at formidle og lære på.
Historie, kultur og natur går her hånd i hånd, så bogen kan bruges som en undervisningsbog, en familiebog og som en guide eller turistvejleder ud i lokalområdet.
Bogen giver børn en helt ny og anderledes mulighed for at mærke sine rødder. Men de voksne inviteres også med...
Dialog og refleksion i fællesskab er tanken.  Samtalen om 'den gode historie'.

Lader man sig føre ad nysgerrighedens og spørgsmålenes vej, da findes ingen ende. Logik, fornuft, erfaring og forståelse udfordres. Rejsen drøner derud ad, og tankerne samler viden, der puttes ind i hukommelsens umættelige lager.
Om du er barn, voksen, tyk eller tynd, lokal, turist eller bare dig, spiller ingen rolle, fordi spørgsmål afføder nye spørgsmål, der får dig til at glemme stress og jag og åbne øjnene for en sjovere og mere levende og spændende side af livets eksistens. Her kommer din sjæl i balance og mærker energien. Så bare: smid skyklapperne – dét er derude, og kan du ikke lige se det: så skal du bare have en større kikkert!

Fra storytelling til storyliving
Med bogen debuterer Bente Løwe Christiansen som forfatter, men perspektiverne er allerede store.
Bogen er helt i trend med fremtidsforskningen, der peger på en stigende tendens til, og behov for, områders tydeliggørelse af identitet, historiske rødder og særpræg. Branding, storytelling og storyliving tales der om.
F.eks. har Frederikshavn de seneste år brugt en levendegørelse af Tordenskjold, som fælles omdrejningspunkt i en stærk markedsføring af området. Både indadtil og udadtil.  
Gråsten-bogens grafiske tilrettelægger, Lisbeth Gram, der er erfaren indenfor branding og markedsføring af både virksomheder og turistområder, har opfordret forfatteren til at gå videre med ideen og konceptet.
'Krølleri'-konceptet udbydes da også til  landets øvrige kommuner, hvor en fælles identitetsfølelse er højaktuel i forbindelse med kommunesammenlægningerne i 2007.
Så måske er Gråstens 'Krøllerier' blot den første i en serie fra forfatter/illustrator-duoen.

Bogen er udkommet på forlaget BeLove, sept. 2005
Forfatter: Bente Løwe Christiansen
Illustrator: Lotte Nybo
Grafisk tilrettelægger: Lisbeth N. Gram
link: Storyliving

Ny bog af Bente Løwe Christiansen, sept. 2009
"Kuglestøberen"
Et magisk sagn fra 1400-tallet omkranset af nuets stier mod fremtidens univers
Af Frederich Fischer 1861 & Bente Løwe Christiansen 2009Hent den skønne pdf "Fra angst til "Yes-we-can" på 2 uger".
Læs om beSouled's 2 uger hos Luo-stammen i Kenya, hvor vi arbejdede med brainstorm-teknikker i en gruppe sammensat af ilitterære, 13-årige mødre, præster og bønder.

Lęs online